20.5 C
Athens

ΟΑΚΑ: Ιδιωτικό συμφωνητικό διακανονισμού οφειλής με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τακτοποιήθηκαν χρωστούμενα 326.451 ευρώ

Το ΟΑΚΑ υπέγραψε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ιδιωτικό συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης - διακανονισμού οφειλής των Πράσινων και τακτοποιήθηκαν χρωστούμενα ύψους 326.451 ευρώ

Συνεδρίαση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/5) με μοναδικό θέμα τη συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΟΑΚΑ, υπογράφηκε την Τετάρτη (27/4) ιδιωτικό συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής μεταξύ των δύο πλευρών για χρωστούμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ύψους 326.451 ευρώ.

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης είχε αναφερθεί στο κομμάτι των οφειλών προκαλώντας και τη μετέπειτα έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς