17.3 C
Athens

Στην Ελλάδα ο Σρόιντερ για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό

Ο Ολλανδός Άλφρεντ Σρόιντερ είναι στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την επόμενη μέρα ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει στις επιτυχίες αφού πρώτα μπουν οι βάσεις από προπονητή.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, Μίλος Μαλένοβιτς προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια συνεργασία. Αυτό δεν σημαίνει ασφαλώς πως είναι ο εκλεκτός για την επόμενη μέρα αφού υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Ο 50χρονος προπονητής εργάστηκε στην Τβέντε και στη Χόφενχάιμ και ακολούθως έγινε βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα μέχρι την απόλυση του τελευταίου. Τον Ιανουάριο του 2022, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπριζ (22η αγωνιστική) και μέσα σε λίγους μήνες έβαλε… βόμβα κατακτώντας τον τίτλο και φέρνοντας τα πάνω κάτω όταν η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ φαινόταν βέβαιη πρωταθλήτρια.

Το περασμένο καλοκαίρι τον βρήκε στον πάγκο του Άγιαξ (είχε εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ) αλλά τον Ιανουάριο απολύθηκε καθώς οι πρωταθλητές Ολλανδίας σε 18 ματς στην Eredivisie είχαν εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες. Το όνομά του έπαιξε για επιστροφή στην Μπριζ ενώ ακούστηκε και για τη Λιντς αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα δεν υπήρξε συμφωνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς