20.8 C
Athens

Νταμπό: Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πιέσουμε τον Ολυμπιακό

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μπράιαν Νταμπό.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε πως οι Κίτρινοι θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να πιέσουν τον Ολυμπιακό για να φτάσουν στη νίκη, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του τα έχει πάει καλά και στα προηγούμενα παιχνίδι απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Η νίκη απέναντι στον Βόλο μας έδωσε αβαντάζ τεσσάρων βαθμών και μας επέτρεψε να είμαστε πιο ήρεμοι για τη συνέχεια. Ήμασταν πιο άνετοι στην προετοιμασία του πλάνου μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παλεύουν για τον τίτλο. Όπως γι’ αυτούς, έτσι και για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, για να οριστικοποιήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το αν η καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής θα είναι «οδηγός» για τη συνέχεια των play-offs: «Ασφαλώς και είναι για τη συνέχεια! Στον Βόλο σκοράραμε νωρίς, ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένα ματς αναφορά για εμάς αυτό στον Βόλο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε στην έδρα μας, όπου και στα προηγούμενα παιχνίδια τα έχουμε πάει καλά απέναντί του, ασχέτως αν στον αγώνα Κυπέλλου χάσαμε πέναλτι στο τέλος και ηττηθήκαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλό μας. Ετσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς