18.2 C
Athens

Καστεγιάνος: Το να σκοράρω κόντρα στη Ρεάλ ήταν ένα όνειρο, φανταστείτε τι σημαίνουν για εμένα τα τέσσερα γκολ

Ο Βαλεντίν Καστεγιάνος έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Τζιρόνα στη νίκη με τη Ρεάλ.

Η Τζιρόνα διέσυρε με 4-2 τη Ρεάλ, με τον Αργεντινό επιθετικό να κάνει πράγματα και θαύματα και να βάζει όλα τα τέρματα της ομάδας του. Η εκπληκτική αυτή επίδοση θα τον αφήσει στην ιστορία, καθώς έβαλε το όνομα του δίπλα σε αυτά των Μιλίτο και Λεβαντόφσκι που ήταν οι μοναδικοί που είχαν καταφέρει να πετύχουν τέσσερα τέρματα σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Βασίλισσα τις τελευταίες 6 δεκαετίες!

Μετά το τέλος του ματς δεν έκρυψε τη χαρά του για τη φανταστική αυτή βραδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία ονειρεμένη βραδιά. Παίξαμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό που έγινε.

Θα το απολαύσω με τους φιλάθλους μας, την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου στην Αργεντινή, στη Μεντόζα, που πάντα με στηρίζουν. Το MLS (σ.σ. στο παρελθόν έπαιξε στην Νέα Υόρκη) και εδώ, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το να σκοράρω εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ήδη ένα όνειρο, οπότε το να πετύχω τέσσερα γκολ, σας αφήνω να φανταστείτε τι σημαίνει… Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την χρειαζόμασταν για να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς