23.5 C
Athens

Premier League: Ο Βάρντι έσωσε την παρτίδα για τη Λέστερ, σωτηρία με τα… τσαρούχια για Γουλβς

Η Γουλβς δεν πλήρωσε τελικά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. H έλευση του Χουλέν Λοπετέγκι αποδείχθηκε καταλυτική προκειμένου να γυρίσει το χαρτί και 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν ήδη να κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές του, μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας.

Το αυτογκόλ του Άντερσεν μόλις στο 3′ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και το εύστοχο πέναλτι του Ρουμπέν Νέβες στο 94′ κλείδωσε τη νίκη και μαζί την άνετη παραμονή μιας ομάδας που πριν από λίγους μήνες φαινόταν ότι θα χαροπαλέψει.

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι πιθανότατα ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία της Λέστερ. Και παρότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του εδώ και πάρα πολύ καιρό, απόψε πέτυχε ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό στη συνέχεια. Η Λέστερ πήρε τον βαθμό στην έδρα της Λιντς ισοφαρίζοντας στο 79′ το γκολ του Σινιστέρα (20′) κι έτσι οι Αλεπούδες έμειναν ζωντανές στη μάχη της παραμονής.

Ένα γκολ του Τάιρον Μινγκς στο 21′ ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά στο Άστον Βίλα – Φούλαμ, φέρνοντας τους Χωριάτες στην 5η θέση, έναν βαθμό πάνω από την Τότεναμ που έχει ματς λιγότερο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς