21 C
Athens

Τριανταφυλλόπουλος: Ο Μαρινάκης δεν θέλει να το πάρει η ΑΕΚ, ο Ιβάν μου είχε ζητήσει κανάλι με 70 Τσίπρα και 30 Μητσοτάκη

Την άποψη του πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, o πολύ γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε την άποψη του πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλει να το πάρει η ΑΕΚ.

Παράλληλα προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Ιβάν Σαββίδης του ζήτησε να κάνουν κανάλι όπου θα παίζουν 70 Τσίπρα, 30 Μητσοτάκη, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε γιατί όπως είπε είναι του 50-50.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον ρ/σ Metropolis 95,5:

Για το λόγο που δεν έχει παρέμβει ακόμη ο Εισαγγελέας: «Ο αστυνομικός άκουγε και βούτηξε έναν μπράβο του Μαρινάκη και υπήρχαν φωνές. Μέσα σε 10 λεπτά έληξε το αυτόφωρο και έφυγε άμεσα. Μετά γιατί έχει παράπονο ο Μαρινάκης; Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα αλλά ο ποδοσφαιρικός δεν κουνιέται. Μπορεί να έχει πιαστεί η μέση του».

Για τη μη αντίδραση του Αυγενάκη: «Είσαι τρελός; Τι τιτίβισμα; Πάνε σε εκλογές».

Για τη μάχη Μελισσανίδη – Αλαφούζου – Μαρινάκη: «Όλα τα νεύρα του Μαρινάκη οφείλονται στις σχέσεις του με τον Μελισσανίδη. Δεν τον πειράζει αν το πάρει ο Παναθηναϊκός που είναι ο παλιός του αντίπαλος, δεν θέλει να το πάρει η ΑΕΚ. Γιατί μπαίνει στη μέση ο τσαμπουκάς και ο εγωισμός του καθενός στη μέση. Τους ρώτησα γιατί τσακώνονται; Δεν μου απάντησαν.

Ήθελα να τους πάω για φαγητό και τους δύο αλλά δεν έγινε κάτι. Θύμωσε μαζί μου ο Μελισσανίδης γιατί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Αλμέιδα έδειξε τα γεννητικά του όργανα και παίξαμε το βίντεο και είπαμε ότι αν γινόταν αυτό κάπου αλλού θα τιμωρούνται με ισόβειο αποκλεισμό ο προπονητής. Θύμωσε, ξύδι. Δεν με κάλεσε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Δεν μπορώ να παρακάμψω το ρεπορτάζ ούτε για τη μάνα μου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ τον λέων ΙΒΑΝ (σ.σ. όπως προφέρεται στα αγγλικά το ακρωνύμιο του διεθνή αριθμού τραπεζικών λογαριασμών) γιατί συνεχώς πληρώνει. Συναντηθήκαμε μια δυο φορές. Ήταν να κάνουμε ένα κανάλι μαζί και μου ζήτησε 70 Τσίπρα και 30 Μητσοτάκη και του είπα οτι εγώ είμαι του 50-50. Ποιος άλλος θα έλεγε όχι;».

Για την ανάρτηση που έκανε: «Βγήκε ο Βαρούχας (σ.σ. είπε ότι ήταν λάθος το πέναλτι) και αναρωτιέμαι αν ήταν διαιτητής. Δεν ακουμπάει την μπάλα ο παίκτης του Ολυμπιακού και ορθώς δείχνει πέναλτι. Φταίει ο διαιτητής που έχασες».

Για το αν θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα σε πιθανή κατάκτηση από την ΑΕΚ: «Θα πανηγυρίσω αν κερδίσει η ομάδα που θα παίξει ωραία μπάλα. Στόχος είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς