17.3 C
Athens

Χωρίς Μπούκερ στην Αθήνα η Φενέρ, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τριών παικτών

Οι Τούρκοι ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον Μπούκερ ενώ αμφίβολοι μέχρι τελευταία στιγμή για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι τρεις κομβικοί παίκτες στα πλάνα του Δημήτρη Ιτούδη

Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στην Αθήνα για την έναρξη των πλέι οφ της EuroLeague και τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (26/4, 21:45).

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος δεν υπολογίζει για τα δύο ματς τον Μπούκερ και τον Μπιέλιτσα με τον πρώτο να κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Και οι δύο δεν πήραν το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Η απουσία του Μπούκερ είναι και η πιο κομβική καθώς ο 31χρονος σέντερ μετρά κατά μέσο όρο 5,3 πόντους ανά 21′ συμμετοχής.

Το ενδιαφέρον του προπονητή της Φενέρμπαχτσε είναι στραμμένο στους υπόλοιπους τρεις τραυματίες, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο λόγος για τους Σκότι Γουίλμπεκιν, Μάρκο Γκούντουριτς και Μετετσάν Μπιρσέν. Για τον πρώτο η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη καθώς απουσιάζει εδώ και εβδομάδες ενώ για τον Γκούντουριτς υπάρχει μια ελαφριά αισιοδοξία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς