19.7 C
Athens

Μιλενκόσκι: Χάρη στους παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού βλέπουμε βόλεϊ υψηλότατου επιπέδου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, ενόψει του τρίτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη μίλησε με πολύ καλά λόγια για το θέαμα που προσφέρουν οι δύο ομάδες απονέμοντας παράλληλα τα εύσημα στον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τους παίκτες του.

«Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι ότι ισοφαρίσαμε την σειρά, και ό,τι και αν συμβεί στο τρίτο παιχνίδια, θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πω πως προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του θεάματος, μαζί με τους παίκτες μου πρωτίστως, και αφετέρου με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς βλέπουμε βόλεϊ υψηλοτάτου επιπέδου. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο στο να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Στον δεύτερο τελικό, όλοι οι παίκτες είχαν συνεισφορά στη νίκη, με τον ήρωα μας να είναι ο Βαν Ντεν Ντρις, ο οποίος έπαιξε τραυματίας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος φέτος, τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό για το ελληνικό βόλεϊ. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα ήρεμοι, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, και με το αποτέλεσμα θα φανεί αν θα είμαστε χαρούμενοι ή όχι», τόνισε ο Βορειομακεδόνας προπονητής στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς