14.8 C
Athens

Κύπελλο: Προς Πανθεσσαλικό με 400 ονομαστικές προσκλήσεις ο τελικός!

Η ΕΠΟ εκτέθηκε όσο δεν πάει και τελικά θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί και να πάει με τους όρους του Αχιλλέα Μπέου για να διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Φαίνεται πως αρχίζει και βγαίνει λευκός καπνός αναφορικά με την έδρα και την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

Η ΕΠΟ εκτέθηκε εδώ και καιρό κάνοντας λόγο για τελικό από Αυστραλία και Αγγλία σε Κύπρο, ΟΑΚΑ (εδώ υπάρχουν και οφειλές) για να καταλήξει όπως όλα δείχνουν στο στάδιο της προκήρυξης: το Πανθεσσαλικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε θετικός στην τελευταία του επικοινωνία με την ΕΠΟ υπό την προϋπόθεση όμως πως θα γίνει χωρίς κόσμο παρά μόνο με 400 ονομαστικές προσκλήσεις που θα χορηγήσει η ομοσπονδία.

Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι η Τετάρτη 24 Μαΐου δηλαδή αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή (21/5).

Οι οριστικές αποφάσεις – και ως εκ τούτου οι ανακοινώσεις – θα παρθούν στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (27/4).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς