22.3 C
Athens

Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 2-0: Ούτε τώρα σε τελικό ATP 500 ο Στέφανος, κυρίαρχος ξανά στη Βαρκελώνη ο Ισπανός

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο στο τουρνουά της Βαρκελώνης επικρατώντας με ευκολία του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να χάνει για 10η φορά σε τελικό ATP 500

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νούμερο 5) δεν τα κατάφερε στη Βαρκελώνη. Ο Έλληνας πρωταθλητής υπέκυψε στην πίεση του Κάρλος Αλκαράθ (νούμερο 2) και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στον τελικό του Barcelona Open.

Ο Αλκαράθ διατήρησε τον τίτλο του στο τουρνουά της Βαρκελώνης και στα 20 του έφτασε τους εννέα στην καριέρα του και τους τρεις σε ATP 500, με τον Τσιτσιπά να έχει κι εκείνος εννέα τίτλους αλλά δέκα χαμένους τελικούς σε τουρνουά 500.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε πρώτος στο μπρέικ για το 2-1, αλλά ο Ισπανός απάντησε άμεσα, κράτησε το σέρβις του και με νέο μπρέικ έφτασε στο 6-3 και στο 1-0 στα σετ.

Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να απαντήσει χάρη στο καλό πρώτο σέρβις του (είχε θέματα στο δεύτερο) ωστόσο ο Αλκαράθ έφτασε σε μπρέικ (3-2) και χωρίς να συναντήσει προβλήματα έφτασε στο 2-0 και στη νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς