22.4 C
Athens

Η παρωδία συνεχίζεται: «Αλεξιπτωτιστής» Μανούχος στο VAR του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός λόγω «κωλύματος Στεγκεμάνις»!

Ο VARίστας Στεγκεμάνις του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός έγινε... Μανούχος. Αλήθεια, υπάρχει καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο από αυτό του Μπένετ, του Μπαλτάκου και της new age των «εξυγιαντών»;

Οι βιολιτζήδες συνεχίζουν να βαράνε δυνατά στο πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Σε αυτό του Μπένετ, του Μπαλτάκου, της new age των «εξυγιαντών» αλλά και μιας κυβέρνησης που αρνείται πεισματικά να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι δε, τόσα πολλά τα σκάνδαλα σε κάθε αγωνιστική ώστε πλέον θεωρούνται αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού.

Μετά τους «μεθυσμένους Πολωνούς» του ΑΕΚ – Άρης, ήρθε η σειρά μιας ακόμη αλλαγής της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ο VARίστας του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Σάσα Στεγκεμάνις, είναι αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα αντικατασταθεί από τον διακεκριμένο καταδρομέα/αλεξιπτωτιστή Ευάγγελο Μανούχο!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΕΔ

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς