19.1 C
Athens

Τζιάβρας: Η μπάλα ήταν πολύ μακριά από μένα, ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε τον επόπτη

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζιάβρας, εκθέτει τον διαιτητή Μυλωνάκη για την απόφαση που αλλοίωσε το τάι μπρέικ και μαζί το αποτέλεσμα του δεύτερου τελικού

Ο Δημήτρης Τζιάβρας πρωταγωνίστησε στη φάση του 11-11 στο τάι μπρέικ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο λίμπερο των Ερυθρόλευκων δεν ακούμπησε την μπάλα στην επίθεση του Βουλκίδη με την μπάλα να καταλήγει άουτ, κάτι που υπέδειξε ο επόπτης αλλά ο Μυλωνάκης αποφάσισε να δώσει επαφή και πόντο στον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του ματς ο Τζιάβρας στάθηκε στη συγκεκριμένη θέση και τόνισε πως ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε τον επόπτη και η μπάλα πέρασε μακριά από εκείνον.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Διορθώσαμε κάποια κενά στοιχεία που είχαμε και φτάσαμε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή. Στο τάι μπρέικ, μια φάση ήταν καθοριστική για εμάς, ήμασταν σε καλή περιστροφή. Μια φάση, η οποία έκρινε ίσως το ματς! Ο διαιτητής θεώρησε ότι ακούμπησα την μπάλα, όμως η μπάλα ήταν πολύ μακριά. Και δεν συμβουλεύτηκε τον επόπτη, ο οποίος είπε ότι η μπάλα πέρασε μακριά από μένα», ανέφερε το λίμπερο του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς