21.1 C
Athens

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 16-7: Εύκολα το 1-0 οι Ερυθρόλευκοι πριν τη Γιαντράν

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι, που έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, επικράτησαν με 16-7 των Κυανέρυθρων στο Παπαστράτειο κι έκαναν το 1-0 στη σειρά ενώ θέλουν ακόμα μια νίκη για να προκριθούν στους τελικούς και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς προηγήθηκε ακόμα και με 9-1 (αγωνίστηκε χωρίς τους Φιλίποβιτς και Κολόμβο) και έφτασε σε άνετη επικράτηση. Για τον Ολυμπιακό έκανε τη διαφορά ο Δήμου που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ τρία σημείωσε ο Παναστασίου. Από τον Πανιώνιο οι Γούνας και Κοπελιάδης πέτυχαν από δύο τέρματα.

Πλέον το ενδιαφέρον για τους Ερυθρόλευκους στρέφεται στη δοκιμασία της Τετάρτης (26/4) με τη Γιαντράν στο Παπαστράτειο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16-7

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-1, 4-1, 4-2, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 4, Βάμος 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Καλαϊτζής 1, Γεωργακόπουλος, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς