17.7 C
Athens

Τέλος από τον Ολυμπιακό η Σταμολάμπρου: «Ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες»

Μετά από πέντε χρόνια η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την 28χρονη γκαρντ να κλείνει - για την ώρα - το κεφάλαιο των Ερυθρόλευκων αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα της

Το κεφάλαιο Ολυμπιακός κλείνει, τουλάχιστον προς ώρας, για την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου που κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με τον σύλλογο από το 2018.

Η 28χρονη γκαρντ έγραψε τη δική της ιστορία στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών κι αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα της με πιθανό προορισμό ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα, με το μήνυμά της ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο και ευχαρίστησε άπαντες για την αγάπη που της έδωσαν.

«Από την αρχή όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ζητούσα τα δύσκολα κι όχι τα εύκολα. Πάντα αναζητούσα καινούργιες προκλήσεις και στόχους. Έτσι και τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες όσον αφορά την πορεία μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και τη διοίκηση για την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι τα καλύτερα!», έγραψε η σπουδαία διεθνής Ελληνίδα περιφερειακή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς