17.8 C
Athens

Υπερασπίστηκε τον Μαγκουάιρ ο Τεν Χάαγκ: «Είναι αρχηγός, δίνει κίνητρο στην ομάδα»

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ παρά το λάθος του στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Ο Άγγλος αμυντικός μπήκε κι πάλι στο στόχαστρο των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το λάθος του στο παιχνίδι του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη, όπου οι Κόκκινοι Διάβολοι ηττήθηκαν με 3-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του και τόνισε πως είναι αρχηγός και δίνει κίνητρο στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Έχει ένα σημαντικό ρόλο. Είναι ο αρχηγός, ηγείται και επικοινωνεί με τον προπονητή, δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα στην προπόνηση, κάνει πάντα καλές προπονήσεις».

Παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Μπράιτον: «Νομίζω ότι (οι παίκτες) καταλαβαίνουν, αλλά αν όχι είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είσαι μέλος αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει να το αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος για το αν το πρόβλημα της ομάδας είναι στη νοοτροπία: «Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτή η ομάδα, αυτό που μπορεί να κάνει πολύ καλά είναι να αντιδράσει μεταξύ των αγώνων. Αυτό που μπορεί να κάνει λιγότερο είναι να αντιδράσει κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού σε μια αποτυχία. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς