19 C
Athens

Συνάντηση Ραζνάτοβιτς με Σπανούλη στη Βουλιαγμένη

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και φυσικά άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη, με τον εκπρόσωπο του θρύλου του Ολυμπιακού και προπονητή του Περιστερίου να τον αποθεώνει πριν την έναρξη των πλέι οφ και να του εύχεται επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

«Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας του, σαν προπονητής. Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των πλέι οφ, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρόλο που αυτό είναι σαν μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος μόνο με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του εύχομαι κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής», έγραψε ο γνωστός ατζέντης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς