17.6 C
Athens

Δίτερμα στο Ρέντη πριν το Ζέεφελντ

Ο Πέδρο Μαρτίνς χώρισε τους παίχτες του σε δύο ενδεκάδες και… πήρε τη σφυρίχτρα του

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς έχουν καταλάβει πως η προετοιμασία δε θα είναι κάτι απλό για κανέναν. Οι προπονήσεις του Πορτογάλου προπονητή θα έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια και ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Το πρώτο δίτερμα της χρονιάς έλαβε χώρα στο Ρέντη, πριν η ομάδα πετάξει για Αυστρία και περιλάμβανε δύο 25λεπτα ημίχρονα. Να σημειωθεί πως δε συμμετείχε ο Παπέ Σισέ, ο οποίος είχε μεταβεί στο Ντακάρ, για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Δε συμμετείχε, επίσης ο νεαρός Νικολής, εξαιτίας ενός σφιξίματος που ένιωσε στη γάμπα. Μποσκουίδης και Μαρτίνης από την ομάδα Νέων τους αντικατέστησαν αντίστοιχα.

Έτσι, η μία ομάδα απαρτίστηκε από τους Γιαννιώτη, Σάλιακα, Ενγκελς, Νικολάου, Μαρτίνη, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Μάριν, Βέργο, Πάρντο και Μάνο. Την άλλη αποτέλεσαν οι Χουτεσιώτης (έπειτα ο Σκαφίδας), Ελαμπντελαουί, Μποσκουίδης, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Ρομάο, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μανθάτης, Τζούρτζεβιτς. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο αγώνας ήταν σκληρός και αμφίρροπος. Τελικό σκορ 2-1 για την ομάδα Α. MVP; Ο περσινός της Football League! Ο Δημήτρης Μάνος συνέχισε ακριβώς από εκεί που έμεινε την περασμένη σεζόν πετυχαίνοντας 2 γκολ. Μάλιστα, ο Τρικαλινός φορ πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο, όμως ο «ρεφ» Μαρτίνς ακύρωσε ως οφσάιντ. Για την ομάδα Β σκόραρε ο Φορτούνης, που επίσης ξεχώρισε για την παρουσία του.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους ραντεβού στο αεροδρόμιο ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε: «Δουλεύουμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εσάς, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στην Αυστρία και θέλω να συνεχίσετε να δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας, για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς