17 C
Athens

Πάλη: Η Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό

Μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία βρίσκεται η Μαρία Πρεβολαράκη. Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης απέχει μία νίκη μακριά από ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια καριέρα της.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας η ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό των 53 κιλών των γυναικών, ωστόσο ετοιμάζεται για τον αγώνα που θα την οδηγήσει στο βάθρο των νικητών και το χάλκινο μετάλλιο.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Σταλβίρα Ορσούς από την Ουγγαρία και έχασε το εισιτήριο για τον τελικό μετά το ισόπαλο 2-2! Σε ένα κλειστό αγώνα είδε την αντίπαλό της να προηγείται με 2-0, ωστόσο κατάφερε να μειώσει άμεσα σε 2-1. Στο χρόνο που απέμενε η Πρεβολαράκη ισοφάρισε σε 2-2 και στο τέλος στάθηκε άτυχη, καθώς σε τουλάχιστον δύο απόπειρες δεν μπόρεσε να πάρει τους πόντους που χρειαζόταν για να φτάσει στη νίκη.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Μαρία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουκρανής Λίλια Χορίσνα.

Στον αγώνα του μεταλλίου την Παρασκευή (21/4) η Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ιουλία Λέορντ (Μολδαβία)-Αναστασία Μπλάιβας (Γερμανία).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς