21.7 C
Athens

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν 2-3: Οι Πολωνοί άγγιξαν το θαύμα, οι Βιόλα όμως προκρίθηκαν στους «4» του Conference (vid)

Η Λεχ Πόζναν πήγε να πετύχει την απόλυτη υπέρβαση στην Τοσκάνη κόντρα στη Φιορεντίνα γνωρίζοντας πως η ήττα με 1-4 στο πρώτο ματς δεν άφηνε περιθώρια για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Οι Πολωνοί άγγιξαν το θαύμα καθώς προηγήθηκαν με 0-3 και έφτασαν το ματς σε σκορ παράτασης αλλά οι Βιόλα έμειναν ψύχραιμοι και βρήκαν δύο γκολ (2-3) που τους έδωσαν οριστικά την πρόκριση – παρά την ήττα – στις «4» καλύτερες ομάδες του φετινού Conference.

Ο Σούσα έδωσε προβάδισμα στο 9′ στους Πολωνούς και παρά το 0-1 οι Βιόλα αισθάνονταν μεγάλη άνεση, η οποία τιμωρήθηκε μέσα σε 5′ στο δεύτερο μέρος.

Ο Τέρζιτς υπέπεσε σε πέναλτι που αξιοποίησε ο Βέλντε στο 64′ ενώ στο 69′ από τη γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από τα δεξιά και το γύρισμα του Κάρλστρομ ο Σόμπιετς μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

 

Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν να ακούγονται και η Φιορεντίνα μπόρεσε τελικά να συνέλθει και στο 78′ να μειώσει με το πλασέ του Σοτίλ και να πετύχει κι ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις με το κοντινό πλασέ του Καστροβίλι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8» ΣΤΟ CONFERENCE

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν 2-3 (78′ Σοτίλ, 90+2′ Καστροβίλι / 9′ Σούσα, 64′ πεν. Βέλντε, 69′ Σόμπιετς) [Συνολικό σκορ: 6-4]

 

Άλκμααρ – Άντερλεχτ

Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Νις – Βασιλεία

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς