22.7 C
Athens

Τζανδάρης: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται»

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού και την εικόνα που έχει δείξει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια μίλησε ο Φάνης Τζανδάρης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε στο χθεσινό φιλικό από τον Ατρόμητο με 1-0 έχοντας πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ωστόσο αυτό που κοιτάνε άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι να έχουν σταθερή παρουσία στα επίσημα ματς όπως έγινε στις δυο πρώτες αγωνιστικές και τις νίκες απέναντι σε Ξάνθη και Λαμία όπου έσβησαν την ποινή των -6 βαθμών. Ο Φάνης Τζανδάρης o oποίος πήρε φανέλα βασικού χθες για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μίλησε για τη μέχρι στιγμής εικόνα των πρασίνων στα ματς που έχουν δώσει αλλά και το φιλικό με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς κρίνεις την απόδοση της ομάδας με δεδομένο ότι κυρίως παίξατε παίκτες που δεν είχατε χρόνο στο πρωτάθλημα;

“Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε νίκες”.

Εσείς που είστε στην ομάδα, περιμένατε αυτή την εκκίνηση με το 2Χ2;

“Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια, ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μία οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες”.

Την απόδοση την περιμένατε; Γιατί ίσως αυτό ήταν το πιο αξιοσημείωτο.

“Ο προπονητής μας έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθεια μας έφερε την καλή απόδοση”.

Ποιος θα είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν;

“Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς