24.7 C
Athens

Ολυμπιακός για Γουόκαπ: «Ικανοποιημένοι που ένας σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της εθνικής»

Με ένα λιτό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός χαιρετίζει την επιθυμία του «σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή» Τόμας Γουόκαπ να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Ελλάδας

Ο Τόμας – ή… Θωμάς πλέον – Γουόκαπ είναι και επίσημα Έλληνας πολίτης. Με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένα ίδια συμφέροντα (ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΣΑΚ), όλοι οι υγιείς Έλληνες φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, αναγνωρίζοντας τη διάθεση του Γουόκαπ για προσφορά στην εθνική ομάδα.

Με ένα λιτό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ικανοποίησή της για το γεγονός πως «ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης». Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνοαμερικανός πλέον Γουόκαπ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους ως το 2027, αποδεικνύοντας στην πράξη το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό αλλά και τη χώρα μας. Και χώρα του, επίσης…

Πάρκινγκ, ανακαίνιση, χάρισμα οφειλών: Ο Λ. Αυγενάκης αποκαλύπτει τις απαιτήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟ ενόψει της παραχώρησης του ΟΑΚΑ!

Διαβάστε το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρετίζει την επιθυμία του Τόμας Γουόκαπ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και δηλώνουμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης και θα τη βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς