17.7 C
Athens

Κουγιουμτσίδης: Είμαι χαρούμενος για το ασημένιο μετάλλιο, στόχος μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία καθώς κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Ο Έλληνας αθλητής που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τόνισε πως στόχος του είναι η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης:

Γιώργο συγχαρητήρια συνεχίζεις να γράφεις Ιστορία!! Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…

«Είμαι χαρούμενος για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που έχω κατακτήσει 4 μετάλλια σε ισάριθμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όμως ήθελα πολύ το χρυσό μετάλλιο».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο τελικός;

«Δεν έκανα σωστή τακτική».

Σου έχει μείνει μια πικρία;

«Ναι. Θα μπορούσα να πάρω το χρυσό. Ημουν σε καλή κατάσταση».

Στον ημιτελικο έκανες την επικότερη ανατροπή που έχουμε δει στην Παλη… Με το 10-2 εις βάρος σου και να μένει ένα λεπτό… πως το γύρισες;

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Πάντα παλεύω μέχρι τέλος. Μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ανατροπές σου αφήνουν πολύ μεγάλη χαρά στο τέλος».

Με δυο μετάλλια σε λίγες μέρες. Επομένως στόχος σου ποιος είναι;

«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών. Θέλω μια καλή παρουσία για να πάρω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος».

Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιο;

«Πρώτα από όλα στην οικογένεια μου, στους προπονητές μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους όσοι χάρηκαν με την επιτυχία μου. Για μια ακόμη φορά εξέλαβα πολλή αγάπη και μου δίνουν δύναμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς