21.2 C
Athens

Αταμάν: Αν φύγω από την Εφές, ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι Πράσινοι είναι η πρώτη του επιλογή αν αποχωρήσει από την Εφές

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε πως υπάρχουν συζητήσεις με τους Πράσινους ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στη Livesport και αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα είναι η πρώτη του επιλογή εφόσον αποχωρήσει από τον πάγκο της Ανατολού Εφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ένα καλό προαίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή.

Αν φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», τόνισε ο Αταμάν, ο οποίος πρόσθεσε πως οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο έως το τέλος του Απριλίου, ενώ ανέφερε πως εφόσον καθίσει τελικά στον πάγκο του τριφυλλιού θέλει να γίνει ο νέος Ομπράντοβιτς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς