20.9 C
Athens

Επιστολή Μαρινάκη σε ΚΕΔ, ΕΠΟ και UEFA για ορισμό elite διαιτητών στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Σε επιστολή του προς ΕΠΟ/ΚΕΔ η οποία κοινοποιήθηκε και στην UEFA, ο πρόεδρος της Super League ζητάει αποκλειστικά elite διαιτητές για τα κρίσιμα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Σε αίτημά του μέσω επίσημης επιστολής προς ΚΕΔ/ΕΠΟ και UEFA ο πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μαρινάκης, ζήτησε για άλλη μία φορά τον ορισμό elite ξένων διαιτητών στους προσεχείς αγώνες της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι κομβικά για τη μάχη του τίτλου στην Super League και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού και ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ζητά από ΕΠΟ και ΚΕΔ να σεβαστούν το Πρωτάθλημα και τις ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην σχετική επιστολή:

«Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς