19.7 C
Athens

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οδεύει οριστικά προς Βόλο με ονομαστικές προσκλήσεις ο τελικός του Κυπέλλου

Μνήμες... 2017 θα ξυπνήσει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο φετινός τελικός του Κυπέλλου, που όπως όλα δείχνουν θα φιλοξενηθεί ξανά στην «αρένα» του Πανθεσσαλικού Σταδίου δίχως την παρουσία οπαδών

Μνήμες… 2017 φαίνεται πως θα ξυπνήσει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να βρεθεί η έδρα που θα τον φιλοξενήσει.

Νέο «ξεγύμνωμα» της ΕΠΟ από την διοίκηση του ΟΑΚΑ: «Οφείλονται ακόμη 46.316 ευρώ από τον περσινό τελικό»

Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι ξανά στο Πανθεσσαλικό, με την πρόταση του Αχιλλέα Μπέου να… περνάει από την Ομοσπονδία: αυτή αφορά παρουσία θεατών μόνο με επίσημες προσκλήσεις και πιθανώς παιδιά στις κερκίδες.

Αυτό αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στον Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης «Μetropolis FM»:

«Έπρεπε να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά πάντα μας προβληματίζει και χάνει την αίγλη του. Το έχουμε βασανίσει πολύ το θέμα του τελικού. Δεν θα κατηγορήσει κανείς τον Μπέο γιατί υπάρχουν και προηγούμενα. Δεν υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν κάποιοι. Η προκήρυξη είναι αυτή και ορθά το λέει η ανακοίνωση. Κανείς δεν θα ήθελε να γίνει ο τελικός σε ένα κλειστό γήπεδο. Καταλήξαμε να γίνει ο τελικός στον Βόλο και πλέον, εξετάζουμε πως θα μοιραστούν τα εισιτήρια ονομαστικά όπως ζητήθηκε.

Δεν θα είναι οπαδοί στο γήπεδο, θα υπάρχουν επώνυμες προσκλήσεις. Είναι κακό που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι. Οι ομάδες θα θέλουν να γίνει το παιχνίδι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το ΟΑΚΑ θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν είναι διαθέσιμο. Η ΕΠΟ έχει πληρώσει όλες τις οφειλές της. Ακόμη και να υπήρχαν οφειλές είναι λόγος να μην γίνει ο τελικός εκεί; Πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα και να γίνουν έργα.

Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με τον τελικό. Είναι φανερό ότι σχέσεις πολιτείας και ομοσπονδίας δεν είναι αγαστές. Με δηλώσεις του ο Υφυπουργός στρέφεται εναντίον της ΕΠΟ ενώ έχουμε ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις μας», ανέφερε.

Για την απόρριψη της Αγγλίας: «Η αγγλική ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και η Κρίσταλ Πάλας απάντησε θετικά για τις 21 του Μάη. Προέκυψαν, όμως, εκλογές εκείνη την ημέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς