14.9 C
Athens

Σία Κοσιώνη και Kώστας Μπακογιάννης βάφτισαν το γιο τους (video)

Του έδωσαν το όνομα Δημοσθένης • Νονές η Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της δημοσιογράφου που ήταν κουμπάρες και στο γάμο του ζευγαριού

Στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα βάφτισαν χθες τον 11 μηνών γιο τους, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα χθες, στο γραφικό εκκλησάκι, υπό βροχή.

Ο μικρός πήρε το όνομα Δημοσθένης, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης (που έχει ήδη από τον προηγούμενο γάμο του γιο με το όνομα Παύλος) θέλησε να δώσει στο γιο του το όνομα του καλύτερου φίλου του πατέρα του, καθώς είναι ένας από τους ανθρώπους που τον στήριξε στα δύσκολα μετά τη δολοφονία του πατέρα του από τη 17 Νοέμβρη, δεδομένου ότι ο ίδιος ήταν ακόμα μικρό παιδί όταν συνέβη το τραγικό γεγονός.

Νονές του παιδιού είναι η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι.

Από την βάπτιση του εγγονού της δεν θα μπορούσε να λείπει και η ευτυχισμένη γιαγιά, Ντόρα Μπακογιάννη, για την οποία ο μικρός Δημοσθένης είναι το 7ο εγγόνι της (έχει άλλα τρία εγγόνια από τον Κώστα Μπακογιάννη και ακόμα τρία από την Αλεξία Μπακογιάννη).

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφθασε στην εκκλησία στα λευκά, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν!

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων πολλοί συνάδελφοι της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, αλλά και πολιτικοί, ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς (αλλά όχι ο εργοδότης της δημοσιογράφου, Γιάννης Αλαφούζος…), καθώς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στην Γλυφάδα.

Το ζευγάρι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη βάπτιση, ωστόσο ήταν εκεί η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» που κατέγραψε κάποια πλάνα:

Πηγή βίντεο: zappit.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς