17 C
Athens

Το ΟΑΚΑ εκθέτει Μπαλτάκο για τον τελικό: Καμία επιστολή, η ΕΠΟ χρωστάει λεφτά στο Στάδιο από πέρυσι!

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ απάντησε στις καφενειακές προσεγγίσεις Μπαλτάκου για τον τελικό του κυπέλλου, τονίζοντας πως όχι μόνο δεν υπάρχει σχετικό αίτημα αλλά και ότι η ΕΠΟ χρωστάει λεφτά από την περυσινή «γιορτή» μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού που έκανε το Στάδιο καλοκαιρινό

Θα καταφέρει τελικά η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου να διοργανώσει τον πιο… κοσμογυρισμένο τελικό Κυπέλλου όλων των εποχών; Το υπέροχο «παραμύθι» που ξεκίνησε από το Λονδίνο, ταξίδεψε δεκάδες χιλιόμετρα για να φτάσει ως την Αυστραλία και στη συνέχεια έκανε μια στάση στην Κύπρο, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το μακρύ ταξίδι του επί ελληνικού εδάφους.

Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ έριξε με τη γνωστή… καφενειακή του σοβαρότητα την ατάκα «το ΟΑΚΑ είναι μια λύση για τη διεξαγωγή του τελικού» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Το «καφενειακή» είναι επιεικέστατος χαρακτηρισμός, με δεδομένο ότι ένα θεσμικό πρόσωπο δεν μπορεί να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι όταν τοποθετείται δημοσίως.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ενημερώθηκε για τη «λύση» του κυρίου Μπαλτάκου και το πρωί της Τρίτης φρόντισε με ανακοίνωσή της να ενημερώσει πως όχι μόνο δεν έχει υπάρξει οποιοδήποτε επίσημο αίτημα, αλλά και ότι υπάρχει οφειλή της ΕΠΟ από τον περυσινό τελικό κατά τον οποίο το Στάδιο έγινε ξανά καλοκαιρινό από οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς