18.7 C
Athens

Πιόλι: Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας εξαιτίας του Όσιμεν

Η Μίλαν ετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Νάπολι και το θέμα συζήτησης είναι η επιστροφή του Όσιμεν που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Οι Ροσονέρι θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά στη μάχη αυτή θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Στέφανο Πιόλι ρωτήθηκε για αυτό και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά:

«Θα ήταν λάθος να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να παίξουμε άμυνα για να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα εδώ, σίγουρα. Η Νάπολι δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στο Champions League εδώ και πολύ καιρό, πέτυχαν κατά μέσο όρο τρία ή τέσσερα γκολ στη διοργάνωση μέχρι στιγμής κόντρα σε ομάδες όπως οι Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ρέιντζερς και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Έχουμε μόνο ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ως ομάδα και -νομίζω- να ελέγξουμε πολύ καλά την μπάλα όταν την έχουμε. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Και στα δύο ματς -και περιλαμβάνω το παιχνίδι πρωταθλήματος- και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και προκάλεσαν προβλήματα στον αντίπαλο, επομένως όποιος εκμεταλλευθεί περισσότερο τις ευκαιρίες θα περάσει. Η Νάπολι ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά από μας στο Σαν Σίρο, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αύριο».

Για τον Όσιμεν: «Είναι ένας τόσο δυνατός, εντυπωσιακός και αποφασιστικός επιθετικός, επομένως λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά του, αλλά ταυτόχρονα έχουμε τον δικό μας τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν θα απομακρυνθούμε από αυτόν. Είδαμε με τα προηγούμενα ματς με τη Νάπολι ότι έχει μεγάλη σημασία το να ξέρεις τη στιγμή που θα επιβραδύνεις και θα επιταχύνεις και αυτό είναι ακόμη πιο κρίσιμο με έναν παίκτη όπως ο Οσιμέν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς