16.7 C
Athens

Σοκ στην ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για Αραούχο!

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ καθώς ο Σέρχιο Αραούχο θα χειρουργηθεί και θα χάσει τα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος καθώς και τον τελικό Κυπέλλου

Πρόωρο τέλος στη σεζόν για τον Σέρχιο Αραούχο! Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου και ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί έναν πολύτιμο και βασικό ποδοσφαιριστή του στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

 

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός αποχώρησε με τραυματισμό από το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και έχασε και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για το πόσο απαραίτητος είναι ο Αργεντινός στην ΑΕΚ – αγωνιζόμενος ως περιφερειακός επιθετικός – τα νούμερα μιλούν ξεκάθαρα: σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο 31χρονος μέτρησε 7 γκολ και 9 ασίστ, αριθμούς που θα χρειαστεί να… καλύψει με λύσεις εκ των έσω ο προπονητής της Ένωσης προκειμένου η ομάδα του να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κατακτήσει το Κύπελλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς