19.6 C
Athens

Οι Άγγλοι συνδέουν Νότιγχαμ και Ολυμπιακό με τον 18χρονο Μπότζανγκ από την Γκάμπια (vid)

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως η Νότιγχαμ θα κινηθεί για τον 18χρονο φορ Αντάμα Μπότζανγκ, με τον Ολυμπιακό να είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει λεπτά συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής

Στο προσκήνιο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό φέρνουν οι Άγγλοι το όνομα του Αντάμα Μπότζανγκ που θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους στράικερ στην Γκάμπια και είναι διεθνής με την U20 της χώρας του.

Ο 18χρονος (28/5/2004) ανήκει στη Steve Biko και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του καθώς τον παρακολουθεί στενά η ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Ο Μπότζανγκ μετρά τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια με την U20 της Γκάμπια και το σενάριο από την Αγγλία θέλει τη Νότιγχαμ να προχωρά για την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού προκειμένου να τον παραχωρήσει στη συνέχεια ως δανεικό στον Ολυμπιακό για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, η Νότιγχαμ δεν παίζει μόνη της για τον Μπότζανγκ, καθώς έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει μισή ντουζίνα αγγλικών ομάδων καθώς και ο Άγιαξ, με την τιμή του ποδοσφαιριστή να εκτιμάται στις 800.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς