20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ζινκερνάγκελ και οι πρώτες σκέψεις για το μέλλον του στον Πειραιά

Ο Δανός επιθετικός έχει βρει τον καλό του εαυτό στη βελγική ομάδα, ωστόσο από το καλοκαίρι θα ανήκει ξανά στο ρόστερ των Πειραιωτών: Οι προθέσεις του Ολυμπιακού, το «θέλω» της Σταντάρ και οι ιταλικές σειρήνες

Ο δανεισμός του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, με τη βελγική ομάδα να μην έχει την οικονομική δυνατότητα ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και παρά το «θέλω» και του παίκτη, η επιστροφή του στον Πειραιά (σε πρώτη φάση) φαντάζει μονόδρομος.

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα δρομολογηθεί μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν τον Ιούνιο, με τον 28χρονο Δανό άσο να έχει βρει τον καλό του εαυτό στο Βέλγιο όπου πρωταγωνιστεί με 9 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Σταντάρ.

Πολλά, αναφορικά με το μέλλον του στον Πειραιά, θα κριθούν από την στάση του επόμενου προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον άλλοτε τεχνικό των Νάπολι, Μίλαν και Βαλένθια.

Εφόσον, ο νέος τεχνικός των Ερυθρολεύκων -όποιος κι αν είναι αυτός- θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, τότε ο βελτιωμένος Ζινκερνάγκελ θα επιστρέψει για να… μείνει στο Λιμάνι.

Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί εκ νέου για την παραχώρησή του, με την Σταντάρ να ενδιαφέρεται για την επέκταση του δανεισμού του και την Τζένοα να τον γλυκοκοιτάζει με την προοπτική της μεταγραφής. Σημειώνεται ότι για να προχωρήσει σε πώλησή του ο Ολυμπιακός θα αξιώσει ένα ποσό κοντά στα 2,5-3 εκατ. ευρώ, καθώς υπενθυμίζεται ότι είχε ξοδέψει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του από την Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι.

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς