18 C
Athens

Mundo Deportivo: «Πρόστιμο-μαμούθ στον Παναθηναϊκό για παραποίηση οικονομικών στοιχείων»!

Το καταλανικό έντυπο αποκαλύπτει το πρόστιμο-μαμούθ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εξηγεί τους σοβαρότατους λόγους για τους οποίους η Euroleague τιμώρησε τους Πράσινους

Πριν καν ανακοινωθεί δημόσια η ποινή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη Euroleague, οι Πράσινοι είχαν προλάβει να διαρρεύσουν τη δική τους εκδοχή σχετικά με τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό. Όπως όμως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, πάντα κάποιον λάκκο έχει η φάβα…

Η Mundo Deportivo έριξε ένα πολύ γερό χαστούκι στην καλλωπισμένη εκδοχή των ΜΜΕ που παίρνουν γραμμή από την πράσινη ΚΑΕ, αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μια «παράβαση σχετική με το Financial Fair Play», ούτε και σχετιζόταν με τον κορωνοϊό, την απώλεια εσόδων και όσα άλλα παλαβά γράφτηκαν.

Euroleague: Αφαίρεση δυο νικών και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για παραβάσεις του FFP και του Πειθαρχικού Κώδικα!

Σύμφωνα με το καταλανικό έντυπο ο λόγος της τιμωρίας των Πρασίνων είναι πολύ πιο σοβαρός και σχετίζεται με παραποίηση οικονομικών στοιχείων και απόκρυψη των πραγματικών αριθμών από τη Euroleague. «Επί σειρά ετών» μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ιστορία στην οποία είχαν πολλάκις αναφερθεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια, όταν έβλεπαν τους μη ρεαλιστικούς ισολογισμούς της ΚΑΕ ΠΑΟ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κλοπή 763.700 από το χρηματοκιβώτιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οποία δεν έγραψε ποτέ κανείς!

Μπορεί το ελληνικό κράτος να μην ασχολήθηκε ποτέ – γιατί άραγε; -, ωστόσο ασχολήθηκαν οι άνθρωποι της Euroleague. Κι ας είναι συμμέτοχος ο Παναθηναϊκός στη λίγκα. Αυτή η παραποίηση στοιχείων λοιπών θα κοστίσει, μετά τον σχετικό συμβιβασμό, γύρω στις 725.000 ευρώ στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ ακόμη 400.000 προστίμου θα επιβληθούν στους Πράσινους προσεχώς αν δεν συμμορφωθούν με κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς