15.7 C
Athens

«Τρέλα» της Τότεναμ για Φάτι, θέλει να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της

Η Τότεναμ είναι έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ στον Άνσου Φάτι και να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Πρώτος στόχος της Τότεναμ αποτελεί ο Άνσου Φάτι. Ο 20χρονος Ισπανός μπορεί να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει και να πετύχει στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι Μπλαουγκράνα δεν τον έχουν στα πλάνα τους και έχουν ενημερώσει ήδη τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, πως είναι ελεύθερος να φέρει πρόταση από οποιονδήποτε σύλλογο.

Ήδη ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Τα Σπιρούνια μάλιστα έδειξαν το πιο θερμό ενδιαφέρον καθώς θεωρούν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να «κουμπώσει» άνετα στην επίθεση μαζί με τους Κέιν και Σον. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σύμφωνα με την «Daily Express», η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνει τον Φάτι την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της.

Μένει να φανεί αν εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά και τελικά οι Άγγλοι βγάλουν παραπάνω από 62 εκατ. ευρώ από ταμεία τους, καθώς αυτό το ποσό παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, όταν και είχε δοθεί για την απόκτηση του Τανγκουί Εντομπελέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς