16.2 C
Athens

Μαν. Γιουνάιτεντ: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μαρτίνες, θα απουσιάσει για εβδομάδες ο Βαράν

Έντονος πονοκέφαλος επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όχι μόνο θα στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν τον Λισάντρο Μαρτίνες, αλλά είναι αναγκασμένη να πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες και χωρίς τον Ραφαέλ Βαράν.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη για το Europa League, καθώς υπέστη κάταγμα στο στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Όπως ενημέρωσαν οι Κόκκινοι Διάβολοι, ο Αργεντινός δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν και θα ξεκινήσει αμέσως την αποθεραπεία του ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο 25χρονος στην πρώτη του χρονιά ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να καταγράψει 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική του ομάδα.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την ομάδα του Τεν Χάαγκ, καθώς ο Ραφαέλ Βαράν αποχώρησε επίσης τραυματίας από το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς