24.8 C
Athens

Το μήνυμα που έστειλε η 18χρονη Ιτούμα στις συμπαίκτριές της στη Νοβάρα λίγο πριν τον θάνατό της

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της αυτοψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και της έρευνας στο κινητό τηλέφωνο, το σενάριο της αυτοκτονίας της 18χρονης Τζούλια Ιτούμα έχει ενισχυθεί από τις τούρκικες Αρχές.

Τα video από την κάμερα ασφαλείας και η στάση σώματος της Ιταλίδας (με ρίζες από τη Νιγηρία) αθλήτριας της Νοβάρα αποτελούν πρώτες ενδείξεις αλλά για την ώρα όχι αποδείξεις πως η 18χρονη διαγώνιος έκανε βουτιά θανάτου από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη όπου διέμενε η αποστολή της ιταλικής ομάδας.

Η τούρκικη Hurriyet σε δημοσίευμα της Παρασκευής (14/4) υποστήριξε πως η 18χρονη ενημέρωσε τον προπονητή της πως δεν αισθανόταν καλά ενώ λίγες ώρες αργότερα έγραψε: «αντίο» κι έστειλε το μήνυμα στην κοινή ομαδική που διατηρούν οι αθλήτριες και τα μέλη της ομάδας στο γκρουπ του Whatsapp.

Η μητέρα της Ιτούμα ταξίδεψε αμέσως στην Κωνσταντινούπολη και αρνείται να πιστέψει το σενάριο της αυτοκτονίας, ζητώντας να διερευνηθεί το τι ακριβώς συνέβη και κάτω υπό ποιες συνθήκες εντοπίστηκε νεκρή η κόρη της τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο από εργαζόμενους.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι δύο τους είχαν συνομιλήσει αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Νοβάρα από την Εξατσίμπασι στην ημιτελική φάση του CEV Champions League και η 18χρονη της είχε πει μεταξύ άλλων ότι: «Σκόραρα δύο πόντους αλλά συνολικά η ομάδα έπαιξε χάλια, είμαι απογοητευμένη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς