19.9 C
Athens

Τούχελ: Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί τον Μανέ, όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος

Ο Τόμας Τούχελ θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα σχετικά με το περιστατικό ανάμεσα στον Σάντιο Μανέ και Λιρόι Σανέ, λέγοντας πως όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος.

Τρομερά πράγματα στην Μπάγερν: Ο Μανέ χτύπησε τον Σανέ μετά την ήττα από τη Σίτι

Ο Γερμανός τεχνικός φάνηκε να παίρνει αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης να αφήσει εκτός ομάδας τον Σάντιο Μανέ, λέγοντας πως είναι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του, καθώς τον γνωρίζει καιρό και ξέρει τι άνθρωπος είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είδα το συμβάν με τα μάτια μου. Δεν άκουσα τίποτα, αλλά μίλησα κατευθείαν σε όσους συμμετείχαν. Επειδή ήταν ένα πολύ κραυγαλέο περιστατικό, ήταν απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε το θέμα πριν από την επόμενή μας προπόνηση. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μπορούμε να προπονηθούμε σωστά όλοι μαζί.

Δεν είμαστε η πρώτη ομάδα στην οποία συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θα είμαστε ούτε η τελευταία. Οι δύο εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν σωστά και αυτό έφερε θετικό κλίμα στην προπόνηση.

Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί τον Μανέ. Τον γνωρίζω τόσο πολύ καιρό, ξέρω το περιβάλλον του, ξέρω ότι είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας. Ποτέ δεν ήταν ένοχος για το οτιδήποτε. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος.

Το παρατράβηξε στη συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό που έκανε ήταν ενάντια στον κώδικα συμπεριφοράς που υπάρχει στην Μπάγερν. Παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς