17.8 C
Athens

Ερνάντες: Νιώθω ότι μας έκλεψαν το ευρωπαϊκό με τα δακρυγόνα

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στο ertsports.gr ο Φερνάντο Ερνάντες. Ο Κουβανός διαγώνιος αφού άδειασε προπονητικό επιτελείο και διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για να δώσει τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup στον Άγιο Θωμά αντί για το ΟΑΚΑ, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Αν μελλοντικά επιστρέψω στην Ελλάδα και δε με θέλει ο Παναθηναϊκός μπορεί να σκεφτόμουν την προοπτική του ΠΑΟΚ ή του Φοίνικα Σύρου αλλά… ποτέ αυτή του Ολυμπιακού».

Αναφερόμενος στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup τον οποίο οι Πράσινοι έδωσαν μπροστά σε άδειες εξέδρες (με απόφαση της CEV), ο πρώην διαγώνιος της Χάλκμπανκ ισχυρίστηκε ότι: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, διότι πιστεύω πως αν παίζαμε εδώ (σ.σ. ΟΑΚΑ) δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποκλειστούμε στον δεύτερο ημιτελικό. Νιώθω σα να μας… έκλεψαν το Challenge Cup. Η αστυνομία έριξε τα δακρυγόνα μέσα στο γήπεδο και δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι είχαν προηγηθεί με 1-0 στα σετ και είχαν πόντο πρόκρισης στο δεύτερο, με τον Ολυμπιακό όμως να σβήνει το σετ μπολ και να φτάνει σε ισοφάριση (1-1) για να ακολουθήσει η κατάρρευση της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς