18.8 C
Athens

Πενιαρόγια: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εξαιρετική σεζόν και την πρωτιά

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έστειλε ο Ζοάν Πενιαρόγια που αποθέωσε τους Ερυθρολεύκους για την εξαιρετική τους φετινή χρονιά στην regular season της διοργάνωσης και την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ολυμπιακός – Μπασκόνια 86-78: Τα highlights από τη γιορτινή βραδιά της πρωτιάς στο ΣΕΦ

Σε ό,τι αφορά στην δική του ομάδα (Μπασκόνια), υπογράμμισε πως της αξίζει να βρίσκεται στα playoffs αλλά πλέον θα χρειαστεί να περιμένει τις αποψινές (14/4) αναμετρήσεις για να το μάθει, ενώ υπάρχει το σενάριο να χρειαστεί να ταξιδέψει ξανά στον Πειραιά μέσα στις επόμενες εβδομάδες…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εξαιρετική του σεζόν. Τερμάτισε πρώτος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από εκείνους και δεν το κάναμε. Οι επιθετικές επιλογές μας στην πρώτη περίοδο δεν ήταν οι καλύτερες, στην άμυνα ήμασταν σοφτ, παρά τους 19 πόντους παθητικό. Είχαμε 17 παραπάνω σουτ από τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι και αυτό μας κόστισε. Εμείς για 33 αγωνιστικές ήμασταν στο Top 8. Τώρα είμαστε εκτός οκτάδας και ελπίζω αύριο (σ.σ. σήμερα) να είμαστε μέσα στις πρώτες οκτώ ομάδες».

Για το αν θα ήθελε να γίνουν τα παιχνίδια ίδια ώρα και μέρα: 

«Δεν είναι νορμάλ, αλλά είναι κανόνας της Ευρωλίγκα. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Δεν έγινε όμως».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς