22.4 C
Athens

Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1: Ο Κάιπερς άφησε τα πάντα ανοιχτά με το καταπληκτικό 25ο γκολ του στη σεζόν (vid)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ενόψει της ρεβάνς Γάνδη και Γουέστ Χαμ, οι οποίες έμειναν ισόπαλες με 1-1.

Στο Λονδίνο θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας άφησε ορθάνοιχτους λογαριασμούς, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους και είναι κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους.

Η Γάνδη δημιούργησε 12 τελικές προσπάθειες και ναι μεν οι περισσότερες δεν ανησύχησαν την εστία Αρεόλα, αλλά δεν μπορεί να μην αισθάνεται αδικημένη όταν η Γουέστ Χαμ σκόραρε με μόλις τρεις τελικές στο παιχνίδι και μάλιστα οι δύο από αυτές μετά το 60′, ενώ η πρώτη κατέληξε σε γκολ με τον Ντάνι Ινγκς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για το 0-1. Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ για τους Άγγλους για χέρι του Αγκέρ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς, αποκατέστησε μερικώς την αδικία και με ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 1-1 στο 57′ για να πανηγυρίσει το 25ο γκολ του στη σεζόν!. Στο φινάλε έγινε το… έλα να δεις, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να αποβάλει τον Πιατκόφσκι με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ , να τσεκάρει στο VAR αν υπάρχει περίπτωση το μαρκάρισμα να έγινε εντός περιοχής  και στο τέλος να παίρνει πίσω την απόφαση του ακόμη και για φάουλ και αποβολή στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Έτσι δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

CONFERENCE LEAGUE: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8»

Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1 (57′ Κάιπερς / 45+3′ Ίνγκς)

 

Άντερλεχτ – Άλκμααρ (22:00)

Βασιλεία – Νις (22:00)

Λεχ Πόζναν – Φιορεντίνα (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς