17.5 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους της φετινής σεζόν για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ

Κανονικά θα ισχύσει η κάρτα Μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου τελικού των πλέι οφ της Volley League ανάμεσα στους Ερυθρολεύκους και τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τρίτη (18/4) στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, σε ενημέρωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως ενώ κάτι τέτοιο δεν ήταν να ισχύσει για τους τελικούς, τελικώς αποφασίστηκε λόγω των ημερών να επιτραπεί στα ενεργά Μέλη του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη να έχουν εξασφαλισμένη θέση στο «Μ. Μερκούρη», τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον πρώτο τελικό με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Κανονικά θα ισχύσει η Κάρτα Μέλους της σεζόν 2022-2023 στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volleyleague με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/4/2023 στις 19:15 στο Ρέντη.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους θα εισέρχονται στη Θύρα 3 και στη Θύρα 7, ενώ τα εισιτήρια διατίθενται για τις Θύρες 1 & 2 τα VIP και τα Court Seats.
Eνώ αρχικά είχε ανακοινωθεί, ότι δεν θα ισχύσει η Κάρτας Μέλους, όπως συμβαίνει σε όλους τους τελικούς για λόγους ασφαλείας προκειμένου να ελεγχθεί η προσέλευση του κόσμου, αφού είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν και τα 20.000 περίπου Μέλη του συλλόγου, αποφασίστηκε εν τέλει λόγω των ημερών και της απουσίας αρκετού κόσμου, να ισχύσει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου της αναμέτρησης έχουν εξασφαλισμένη θέση ανεξάρτητα από την ώρα προσέλευση τους στο γήπεδο, ενώ για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου ΜΕΧΡΙ την κάλυψη της πληρότητας των διαθέσιμων θέσεων στις Θύρες που θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτησή τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς