19.1 C
Athens

AS: «Ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά τον Ιούνιο»

Στο σχετικό ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί καταγράφουν τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους ο Κολομβιανός αστέρας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, παρόλο που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη οι δύο πλευρές βρέθηκαν μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας τους

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεκίνησε πολύ δυνατά την περιπέτειά του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό όντας ο πιο επιδραστικός παίκτης των Ερυθρολεύκων σε μία περίοδο που τίποτα δεν πήγαινε καλά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μένει συχνά εκτός επιλογών και αποστολής με προβλήματα τραυματισμού και το μέλλον του στο Λιμάνι φαντάζει δυσοίωνο.

Μπορεί οι Πειραιώτες να έπραξαν γρήγορα, έχοντας έρθει σε συμφωνία μαζί του από τον περασμένο Δεκέμβρη για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, αλλά αυτό δεν ήταν δεσμευτικό τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον Κολομβιανό άσο, που σύμφωνα με την ισπανική «AS» πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ελληνική Super League και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί στο δημοσίευμά τους, ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά τον Ιούνιο του 2023, όταν και ολοκληρώνεται το αρχικό συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας από την Τουρκία να τον πολιορκούν ήδη για την υπογραφή του.

Οι λόγοι που οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, είναι δύο. Ο πρώτος αφορά το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του και ο δεύτερος ότι ο 32χρονος άσος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν γι’ αυτόν.

Ο Χάμες υπέγραψε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε κι έκτοτε μετράει 24 εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών, με απολογισμό 5 γκολ και 6 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς