16.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα η αποστολή για το ματς με τη Λαμία, εκτός οι Ίνγκασον και Αουγκούστο

Ο Τόμας Κεντζιόρα ξεπέρασε πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Λαμία. Αντίθετα εκτός έμεινε με ειδική άδεια ο Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κι πάλι στη διάθεση του τον Πολωνό μπακ που επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ εκτός έμειναν οι Αουγκούστο, Σάστρε, Τζίμας και Κούρτιτς. Ο Βραζιλιάνος χαφ προπονείται κανονικά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Εκτός έμεινε και ο Σβέριρ Ίνγκασον αλλά για καλό σκοπό, αφού ο Ισλανδός έλαβε ειδική άδεια ώστε να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του που ετοιμάζεται να γεννήσει.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς