18.7 C
Athens

Αντωνίου για τον τελικό του Κυπέλλου: «Θα σταλεί επιστολή στον κ. Μπέο, δεν αποκλείεται η αλλαγή ημερομηνίας»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας.

Το μπάχαλο με τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται, καθώς όπως φαίνεται πέρα από την έδρα του τελικού βρίσκεται στον αέρα και η ημερομηνία που θα γίνει. Σε δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, δήλωσε πως δεν αποκλείεται να αλλάξει η ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί, ενώ ανέφερε πως θα σταλεί επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο ώστε ο τελικός να γίνει τελικά στο Πανθεσσαλικό.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ»:

«Από τα λεγόμενα του κύριου Σωκράτους ότι κάνουμε εξαγωγή τις αδυναμίες, γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός, δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων.

Δείχνει την αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και την αδυναμία των παραγόντων να τιθασεύσουν αυτούς τους… στρατούς που δημιουργούν προβλήματα».

Και τώρα τι θα γίνει;

«Στο διά ταύτα. Από εδώ και πέρα καταλήγουμε και πάλι στην προκήρυξή μας. Πιστεύω ότι ρόλο σε αυτό μπορεί να έπαιξαν και οι Εθνικές μας εκλογές, γιατί εγώ από την πρώτη στιγμή είχα επιφύλαξη για την παραμονή των εκλογών που ορίστηκε ο αγώνας, ύστερα από πίεση των ομάδων για να μην έχουν πρόβλημα που θα μείνουν αδρανείς οι παίκτες δύο εβδομάδες και ενόψει καλοκαιριού και με τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Και καταλήγουμε και πάλι στην προκήρυξη πως ο τελικός θα γίνει στον Πανθεσσαλικό. Ο κ. Μπέος είχε πει προ πολλού ότι μπορεί να γίνει με μαθητές. Μετά έκανε και άλλη μια δήλωση, δεν ξέρω αν δημοσιοποιήθηκε αυτή αλλά έφτασε στα αυτιά μου ότι μπορεί να δεχθεί αυθημερόν τον κόσμο, να μην μπει στην πόλη του Βόλου».

Του έχετε στείλει επιστολή;

«Θα σταλεί επιστολή στον κ. Μπέο. Ο κ. Μπέος έχει δεχτεί να γίνει ο τελικός εκεί, βάζει κάποιες προϋποθέσεις και ασφαλώς θα αλλάξει και η ημερομηνία του τελικού, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε στην Ελλάδα παραμονή των εκλογών να γίνει ο τελικός».

Θα γίνει Σάββατο 27 ή την Τετάρτη, τρεις μέρες νωρίτερα στις 24 Μαίου;

«Δεν αποκλείεται. Αυτή είναι μια απόφαση που θα ληφθεί στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει πριν το τέλος του μήνα. Οπότε υάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ΕΠΟ προχώρησε σε αυτή την επιλογή της Κύπρου μετά τον διακαή πόθο της κυπριακής ομοσπονδίας να γίνει εκεί ένας τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς