22.9 C
Athens

Ενώπιον του ανακριτή τη Μ. Πέμπτη ο Κλέιμαν, αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού ανήλικης

Ο 33χρονος τερματοφύλακας κρατείται απομονωμένος στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του και υποστηρίζει ότι η νεαρή μαθήτρια από το Βέλγιο ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά - Το χρονικό της υπόθεσης και οι βαρύτατες ποινές που προβλέπονται από τον νόμο

Ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο Μ. Πέμπτη (13.4), κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης μαθήτριας και κατοχή ναρκωτικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας κρατείται απομονωμένος στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στο Κολωνάκι.

Υπόθεση Κλέιμαν: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης στην ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο (vid)

Ο Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια, η οποία είναι από το Βέλγιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Το περιστατικό συνέβη στις 02:00, σε κατάστημα στην οδό Σκουφά.

Μαζί με τον ποδοσφαιριστή προσήχθησαν στο Α.Τ. Συντάγματος και οκτώ Βέλγοι που ήταν παρέα με τη 17χρονη και συνεπλάκησαν με τον ποδοσφαιριστή. Στην κατοχή ενός 18χρονου Βέλγου βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Συνελήφθη και αυτός, αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Στον Μπόρις Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Μαζί με τον Κλέιμαν ήταν και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Βόλου (Εσκοβάλ), ο οποίος δεν συμμετείχε στο περιστατικό, αλλά απεβλήθη από την ομάδα.

Ο κατηγορούμενος αθλητής φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως από τη δικογραφία αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη από το Βέλγιο δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η μαθήτρια. Μάλιστα, φέρεται να υποστηρίζει ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς