19.9 C
Athens

Λεβαντόφσκι: Η θέση του Μέσι είναι στην Μπαρτσελόνα, ελπίζω να παίξω μαζί του τη νέα σεζόν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί μαζί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό που απασχολεί περισσότερο τον σύλλογο είναι η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Τα σενάρια έχουν φουντώσει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Αργεντινός ανήκει στους Μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά:

«Ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ξέρουμε πως η θέση του είναι εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω ότι την ερχόμενη σεζόν θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί.

Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε την La Liga και είμαστε σε καλό δρόμο. Εάν κατακτήσουμε τον τίτλο, πολλοί παίκτες θα αποκτήσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε όλοι για να προοδεύσουμε.

Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη της La Liga και υπάρχουν ακόμα πόντοι να διεκδικήσουμε, αλλά δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε από την Ρεάλ.

Πρέπει να βάζουμε γκολ και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς. Το Μουντιάλ έφερε κόπωση σε αρκετούς παίκτες, ο κόσμος περιμένει πάντα περισσότερα γκολ αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς