17.8 C
Athens

Πιόλι: Μεγάλος επιθετικός ο Όσιμεν, η Νάπολι είναι μια ομάδα που τρομάζει και χωρίς εκείνον

Η απουσία του Βίκτορ Όσιμεν δεν εφησυχάζει τον Στέφανο Πιόλι ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν.

Η Νάπολι θα παραταχθεί στον πρώτο ιταλικό «εμφύλιο» χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Βίκτορ Όσιμεν. Το γεγονός αυτό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο για τον προπονητή της Μίλαν, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Παρτενοπέι και τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανο Πιόλι:

Είναι ένας πολύ μεγάλος επιθετικό, που σκοράρει κατά ριπάς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, όμως η Νάπολι πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι έχει πάρει νίκες χωρίς εκείνον. Έχουν την πιο παραγωγική επίθεση στο Champions League και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως η Νάπολι τρομάζει και χωρίς εκείνον.

Είμαστε ήρεμοι, έχουμε προετοιμάσει το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε αμφότεροι τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με εκείνους».

Κληθείς δε να σχολιάσει την πρόσφατη τοποθέτηση του Πάολο Μαλντίνι που χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση του Champions League από την Μίλαν, είπε: «Είναι καλό να κάνεις όνειρα. Με τη δύναμη των ονείρων πήραμε πέρυσι το Σκουντέτο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς