18.1 C
Athens

Από elite σε… Αγκάγεφ για τη ρεβάνς Ολυμπιακού – ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Αζέρος διαιτητής Α' κατηγορίας της UEFA έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας - Αγνοείται elite ρέφερι σε αγώνες της Ένωσης

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Αζέρος διαιτητής, Άλιγιαρ Αγκάγεφ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (12/4, 19:30) στα πλαίσια της ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην OPAP Arena.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγκάγεφ είχε επιλεχθεί από την ΚΕΔ και για τον αγώνα που τελικώς αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη, με τον Αζέρο πάντως να κρατά τα αεροπορικά εισιτήρια και να έρχεται με καθυστέρηση δύο μηνών στην Ελλάδα. Για άλλη μία φορά σε φετινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο elite διαιτητής (τύπου Ντελ Θέρο Γκράντε) αγνοείται!

Ο 35χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζεϊνάλοφ και Εμιράλι και στο VAR τον Μασίγεφ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας και βοηθός VAR ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης.

Στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (13/4) διαιτητής θα είναι ο Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους Θ.Μωυσιάδη, Στεφανή, 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Καραντώνη, Φωτόπουλο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς