15 C
Athens

Πογιέτ για την αποχώρηση Μίτσελ: «Περίεργη απόφαση από αγωνιστικής πλευράς, κάτι πρέπει να συνέβη»

Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν μετά την καταδικαστική ισοπαλία (2-2) με τον Άρη, με αυτή την απόφαση να προκαλεί μεγάλη εντύπωση στον τεχνικό της εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως από αγωνιστικής πλευράς, με μόλις μία ήττα σε 20 παιχνίδια, δεν βγάζει νόημα αυτή η απόφαση του Μίτσελ, προσθέτοντας πως «κάτι άλλο πρέπει να συνέβη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δύσκολο μονοπάτι της «γαλανόλευκης» στον δρόμο προς το Euro 2024.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσο της Ισπανίας ο Πογιέτ:

«Η αποχώρηση του Μίτσελ είναι περίεργη από αγωνιστικής πλευράς καθώς στα τελευταία είκοσι παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα. Πρέπει να συνέβη κάτι άλλο. Θα πρέπει να υπήρχε διάσταση απόψεων. Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ ήταν ο τρίτος προπονητής αυτή τη σεζόν και τώρα ανέλαβε τέταρτος. Θα μου άρεσε να έμενε. Είχαμε κανονίσει και ένα γεύμα, που δεν έγινε. Περίμενα να χάσει πρώτα για να μην κατηγορήσει εμένα, αλλά τελικά έχασε και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε (γέλια). Είναι κρίμα που έφυγε» είπε ο Πογιέτ για τον Μίτσελ, ενώ αναφερόμενος στην εθνική ομάδα τόνισε:

«Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά η θέληση είναι μεγάλη. Πρέπει να νικήσουμε τους υπόλοιπους αντιπάλους και να παλέψουμε κόντρα στους μεγάλους. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ανέλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου αλλάξαμε τη νοοτροπία και το στυλ παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουμε. Κληρωθήκαμε σε δύσκολο όμιλο με τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία. Στην επόμενη κλήρωση δεν θα πάω (γέλια)».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς