23.4 C
Athens

Με διπλό ρόλο στον Ηρακλή ο Θεοδώρου και μεγάλο στόχο την άνοδο

Ο Ηρακλής έχει κάνει νέο ξεκίνημα στο βόλεϊ Ανδρών και η φετινή σεζόν τον βρήκε να φτάνει ως τα ημιτελικά των πλέι οφ της Pre League όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από την Καλαμάτα 80.

Οι άνθρωποι του Γηραιού έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησαν στην πρόσληψη του Ηρακλή Θεοδώρου, ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο αφού εκτός από προπονητή θα αποτελεί και τον τεχνικό διευθυντή στα αναπτυξιακά τμήματα.

Ο 43χρονος προπονητής έκανε εκπληκτικά πράγματα στον πάγκο του Πήγασου Πολίχνης (αποχώρησε πριν από δύο μήνες) τον οποίο ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία και διατήρησε άνετα, ενώ ως ομάδα β’ κατηγορίας την έφτασε ως το Final Four του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα βόλεϊ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει επίσημα στην οικογένειά του τον Ηρακλή Θεοδώρου, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του για να βοηθήσει στη διαμόρφωση και στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του αντρικού τμήματος για τη νέα χρονιά.

Επίσης, θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στα αναπτυξιακά τμήματα και πιο συγκεκριμένα, στα αγόρια. Την περασμένη χρονιά (2021-2022) ήταν βασικός προπονητής της αντρικής ομάδας του Πήγασου Πολίχνης, με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Α1 και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και της εφηβικής του ομάδας, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Ο Ηρακλής Θεοδώρου είναι σίγουρα ένας άνθρωπος με εμπειρία, με μεγάλη όρεξη για δουλειά και έχει τον ίδιο βασικό, ξεκάθαρο στόχο με τη Διοίκηση της ομάδας για τη νέα χρονιά, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς