17.1 C
Athens

Τι τηλεθέαση έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης στην πρεμιέρα του «Αποκαλυπτικά plus»

Εκανε πρεμιέρα το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν το δικαστήριο για τη διαμάχη του με το Epsilon

Νωρίς-νωρίς έκανε πρεμιέρα ο Μένιος Φουρθιώτης στο Epsilon με τα ανανεωμένα «Αποκαλυπτικά» του, που πλέον λέγονται «Αποκαλυπτικά plus».

Αυτή τη φορά το πάνελ του περιλαμβάνει μόνο γυναίκες με την Νανά Παλαιτσάκη να επιστρέφει και επί της ουσίας να αντικαθιστά την Αλεξάνδρα Τσόλκα, τις «παλιές» Μάρτζυ Λαζάρου και Νάνσυ Νικολαΐδου, με την Έλενα Πολυκάρπου που… πηγαινερχόταν πέρυσι μεταξύ πάνελ και ρεπορτάζ και με τη Βιβή Παπουτσάκη που είναι η νέα άφιξη.

Ολες τους έλαβαν τις θέσεις τους στο πάνελ και ο Μένιος Φουρθιώτης στο τιμόνι της εκπομπής για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Η… σπουδή για το ξεκίνημα της εκπομπής οφείλεται, ως γνωστόν, στο γεγονός ότι ο γνωστός παρουσιαστής θέλει να… προλάβει καταστάσεις, καθώς την προσεχή Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου είναι το δικαστήριο για τη διαμάχη του με το σταθμό, όπου έχει κερδίσει την πρώτη «μάχη», γεγονός άλλωστε που του επέτρεψε να είναι ακόμα εδώ.

Το ισχυρό του συμβόλαιο με την προηγούμενη διεύθυνση του καναλιού δεν επιτρέπει στους νέους ιδιοκτήτες του σταθμού να τον απομακρύνουν, παρόλο που έχουν αποφασίσει πως ο παρουσιαστής δεν ταιριάζει με το νέο προφίλ που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω. Και καθώς εκτός από ισχυρό το συμβόλαιό του είναι και «βαρύ» και οι ίδιοι δεν φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τόσο μεγάλη αποζημίωση, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Ο παρουσιαστής έσπευσε λοιπόν να κάνει πρεμιέρα και ο σταθμός δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση, αφού έχει κερδίσει την πρώτη δικαστική «μάχη».

Πώς ανταποκρίθηκαν, όμως, οι τηλεθεατές σε αυτή την τηλεοπτική επιστροφή; Όπως φαίνεται δεν… ενθουσιάστηκαν και πολύ! Τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 11,2% στο γενικό σύνολο και 9,1% στο δυναμικό κοινό.

Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι στις πρεμιέρες εκπομπών γίνονται παραδοσιακά υψηλά νούμερα και ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο ανταγωνισμός στα απέναντι κανάλια, μάλλον ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα.

Ιδιαίτερα με εκείνο το μονοψήφιο στο δυναμικό κοινό, που είναι το κοινό, στο οποίο στοχεύει το ανανεωμένο Epsilon.

Φαίνεται πως ακόμα και εκείνοι που «αγαπούν να τον κράζουν» έχουν κουραστεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς